Rendezvények

Segítünk felejthetetlenné tenni az eseményt! 

Szeretne megszervezni egy különleges eseményt, csak nem tudja, hogyan fogjon hozzá a szervezéshez? Vannak ötletei, de nincs ideje utánajárni? Legyen szó bármilyen eseményről, éttermünk segít Önnek a megszervezésében!

Vállaljuk születésnapok, névnapok, keresztelők, évfordulók, családi vagy céges összejövetelek, leány- és legénybúcsúk, osztálytalálkozók, karácsonyi, szilveszteri bulik teljes körű lebonyolítását. Jól szeparálható tereink tökéletes helyszínné teszik sokféle eseményre.

Amikor rendezvényszervezésre kerül a sor, mindenki szeretné emlékezetessé varázsolni az eseményt. Minden részlet kidolgozása azonban rengeteg utánajárással és számos feladattal jár, amelyek elvégzésére a legtöbb embernek nincs ideje és energiája. Ráadásul egyetlen apró baki is tönkreteheti a várva-várt napot.

Ha szeretné, hogy az régóta tervezgetett esemény tökéletesen sikerüljön, érdemes szakemberek segítségét kérnie a szervezés során. Éttermünk minden esetben az Ön igényeihez igazodik. Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, ossza meg velünk ötleteit, mi segítünk a megvalósításban!

Forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk Önnek minden apró részlet kidolgozásában, hogy az Ön által megálmodott rendezvény felejthetetlen legyen!

 

Várjuk megkeresését! Kérje ajánlatunkat!

Svédasztal

10.990 Ft / fő

3 fogásos menü

9990 Ft / fő

Tálak

5990 Ft / fő

Shopping Cart
Scroll to Top
Call Now Button